ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ «ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣ»

Τι είπαν για εμάς

Μου αρέσει που το μαγικό βουνό σε μαγεύει. Η τοποθεσία είναι μαγική, ηρεμείς, ακούγοντας τα πουλάκια, το κελάρυσμα του ποταμού, το τοπίο είναι μαγευτικό κάθε εποχή και και βέβαια για τη φιλοξενία δεν υπάρχουν λόγια!!!!!

Κωνσταντίνα Ματσούκα

Διακοπές στο βουνό σημαίνει απόδραση από την καθημερινότητα σε κάθε εποχή του χρόνου, σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση, διασκέδαση, επιλογές για σπόρ και εκδρομές

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ αλλά και καλοκαιρινούς ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ.

Όμως σε υψόμετρο 850 μέτρων, στις παρυφές της Καλιακούδας, θα βρείτε το Αρχοντικο  «ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣ» ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠΙΟ. ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ μίας κατάφυτης πλαγιάς, γεμάτης από έλατα, ΚΑΡΥΔΙΕΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΔΩΝΙΕΣ, ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΙΤΙΕΣ δημιουργήθηκε ένας κομψός χώρος υψηλής αισθητικής εμπνευσμένος από την φυσική ανάγκη για αναζωογόνηση ΜΕ θέα ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ που κόβει την ανάσα.

Ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ Νεόκτιστο MOUNTAIN RESORT υψηλής αισθητικής και προσεγμένης διακόσμησης, ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και άνεσης. Ατμοσφαιρικοί χώροι με ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ, σε πάλ και γαιώδη χρώματα, με δομικά υλικά το ξύλο και την τοπική πέτρα να κυριαρχούν.

Η χιονοδρομία στο ΒΕΛΟΥΧΙ, ο περίπατος στο παρθένο δάσος μέσα από σηματοδοτημένες διαδρομές που ξεκινούν από το καταφύγιο, ορεινή ποδηλασία, ιππασία, σκι, RAFTING εξορμήσεις στο δάσος ,προσφέρουν σε κάθε φιλοξενούμενο στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης.

Κάντε Κράτηση